Vi som arbetar på Märsta Veterinärpraktik är

jan frendin märsta veterinärpraktikJan Frendin är legitimerad veterinär sedan 1985 och veterinärmedicine doktor i kirurgi sedan 1997.

Jan har en bakgrund som klinikveterinär, lärare och forskare vid Universitetsdjursjukhuset, SLU, Uppsala och är specialist i kirurgi och anestesiologi samt i hundens och kattens sjukdomar. Under senare år har han speciellt inriktat sig på akutsjukvård samt sövning (narkos) och smärtlindring för hund och katt.

 

Peter Lindholm märsta veterinärpraktikPeter Lindholm är legitimerad veterinär sedan 1991.

Peter är specialiserad på ortopediska sjukdomar (sjukdomar i skelett och leder) och har varit delägare och kirurg vid Falu Djursjukhus ( 1999-2011) Sedan många år delar Peter även sin tid mellan Märsta Veterinärpraktik och Arninge Djurklinik där han är konsulterande ortoped.

 

 

Christina Schönewald märsta veterinärpraktikChristina Schönewald, legitimerad djursjukskötare.

Christina har mångårig erfarenhet som djursjukvårdare vid flera av Sveriges större djursjukhus. Under senare år har Christina arbetat med narkos av hund, katt och häst. År 2012 examinerades Christina som legitimerad djursjukskötare enligt Jordbruksverkets  legitimering av djurhälsopersonal. Christina assisterar vid sövning och operation av våra patienter.